Welkom

Op woensdag 19 december a.s. om 20.00 uur houdt de Historische Vereniging Hoogkerk haar ledenvergadering in de bedrijfskantine van de Suikerunie, Fabriekslaan, te Hoogkerk.
Na het officiële gedeelte houdt de heer H.P.Meijerink een lezing met als onderwerp “Oorlogsduiven”. Al eeuwen lang spelen bij oorlogen postduiven een belangrijke rol bij de verzending van berichten.
Leden zijn van harte welkom.

De vlag van Hoogkerk

Op de website van de Historische Vereniging Hoogkerk.

De Historische Vereniging Hoogkerk, is in oktober 2001 opgericht en stelt zich ten doel het bevorderen van de studie over de geschiedenis van de voormalige gemeente Hoogkerk, bestaande uit de dorpen Hoogkerk, Leegkerk en Dorkwerd.
De vereniging wil fungeren als ontmoetingsplaats voor hen, die zich bij de geschiedenis van Hoogkerk en omgeving betrokken voelen.

Aantal bezoekers vandaag: 11 - Totaal: 8672.