AVG, wet op de privacy

Het zal je niet ontgaan zijn dat met ingang van 25 mei 2018 de richtlijnen van het privacy beleid zijn aangescherpt met het AVG(Algemene Verordening Gegevensbeleid). Hoewel de Historische Vereniging Hoogkerk vanaf onze oprichting zo’n 17 jaar geleden altijd bedacht is geweest op de privacy van onze leden hebben wij toch onze richtlijnen opnieuw onder de loep genomen.

Wij verwerken van onze leden de volgende gegevens:

* Naam, adres en woonplaats voor onze ledenadministratie;
* E-mailadres gegevens en telefoongegevens voor onderlinge berichtgeving;
* Bankgegevens voor automatische incasso van de contributie;
* Aangeleverde oude en/of nieuwe foto’s van Hoogkerk die door onze scangroep met toestemming van de eigenaar op Beeldbank Groningen worden geplaatst. (Zij hanteren strenge regels als het om foto’s van personen gaat)).

Wij beloven je dat:

* We transparant zijn over de manier waarop we je persoonlijke gegevens verwerken;
* We je persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan nodig is;
* We je persoonlijke gegevens niet doorverkopen;
* We passende technieken inzetten om je persoonlijke gegevens te beschermen;
* Jij zelf controle hebt over je persoonlijke gegevens;
* We altijd beschikbaar zijn als jij wilt communiceren over je persoonlijke gegevens.